Publicaties

Speel open kaart… en versterk je samenwerking!  (auteur G. Blijsie)

Schermafbeelding 2013-01-08 om 13.48.34

Het teamtool om zelf samenwerking te evalueren en bespreekbaar te maken.

Aan de hand van de vier ingrediënten van krachtig samenwerken worden slimme vragen gesteld over de onderlinge samenwerking. Elk ingrediënt heeft acht kaartvragen met meerdere vragen. Het werken met de ingrediënten geeft een compleet beeld van wat samenwerken inhoudt.

Bestel hier

Speel Samen Open Kaart – onderwijseditie

32 kaartvragen om in het onderwijs de samenwerking te evalueren en samen te leren wat het betekent om samen te werken. Kijk op www.speelsamenopenkaart.nl

 

 

 

 

 

Management Assistent en Manager (auteur G. Blijsie)

Voorwoord Jacqueline van de Looy,
Secretaresse van het jaar 2012
Coresta Total Engineering bv

9200000008676553Als ‘Secretaresse van het jaar’ is het mijn persoonlijke missie om vakgenoten te stimuleren zich te professionaliseren in hun vak. Daarom raad ik dit boek van harte aan. Dit boek biedt volop mogelijkheden om jezelf te stimuleren en jezelf te versterken in je organisatie en de samenwerkingsrelaties die je daar hebt.
Het is belangrijk om als secretaresse je toegevoegde waarde te kennen. Jouw werkzaamheden doen ertoe. Niet alleen goed timemanagement is hierbij belangrijk, maar ook de manier waarop je je resultaten boekt, hoe je communiceert in de relaties binnen en buiten je organisatie.

Dit boek geeft je de mogelijkheid om je eigen werk- en communicatiestijl onder de loep te nemen. Naast de beschreven theorie, geven de opdrachten je handvatten om jezelf weer eens af te vragen: hoe doe ik dat eigenlijk op mijn werk, en kan het anders?