Praktijkverhalen

ToepassingWe merken dat mensen de kaartenset en The Wheel of Teamwork op uiteenlopende manieren toepassen. Het maakt niet uit hoe je het doet, als het maar voor jou werkt!

Op deze pagina kun je je eigen ervaringen delen en lees je over hoe anderen het doen. Dus laat weten hoe jij het succesvol toepast en lees de tips van anderen.

***

Disaster Response Team Philippijnen

images

Sinds november 2014 ondersteunt Monica het Disaster Response World Renew programma in de Philippijnen. Dit programma is opgezet als antwoord op de desastreuze tyfoon Yolanda in november 2013. In december 2014 begeleidde Monica een teambuildingsessie… lees verder

Comments

  1. Het is een krachtig instrument in de bewustwording hoe jij zelf in relatie tot de ander, in samenwerking, functioneert. Met mijn coachees werk ik er veel mee. Op welk element valt ontwikkeling te behalen; kun je je eigen toegevoegde waarde benoemen en ook die van de ander voor jou? En is het gezamenlijk doel voor jou wel helder genoeg? Of maak je de afspraken die je formuleert wel helder genoeg? En mag je in je visie afwijken van de ander en toch de dialoog kunnen oogsten en hoe doe je dat dan? Op deze wijze krijg je helderheid waar je nog werk te doen hebt en geeft het model voor samenwerking ook in een 1op1 setting veel vruchtbare voeding!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.