Leiderschapsreis Zuid-Afrika 2019

De geluiden van de olifanten zijn verrassend! Hier in het Kruger van Zuid Afrika nemen we letterlijk & figuurlijk afstand van het drukke werkleven.

Persoonlijk Leiderschap betekent dat je ruimte ervaart om te bewegen in je eigen richting. Soms laat je je te veel leiden door anderen of de weg die je nu eenmaal hebt ingeslagen. Persoonlijk leiderschap is je eigen ruimte benutten, betekent jezelf zijn en regie in je leven.

Om daar achter te komen wil je uitzoomen, de gebaande paden verlaten en een time-out nemen.

Persoonlijk leiderschapsreis 

Op reis met deelgenoten, de natuur beleven op verschillende plekken in Zuid-Afrika van Pretoria tot Graskop.

Naast het bijzondere landschap van Zuid-Afrika, ontdek je tijdens deze reis meer over jezelf. Het programma nodigt uit om jezelf te bekrachtigen met je eigen fundament: ‘Wat is mijn succesformule tot nu toe, welk (carrière)pad heb ik bewandeld, waar sta ik nu, wat is mijn opdracht en hoe benut ik mijn werkelijke potentieel, welk bereik heb ik daarmee. Om juist elkaar in die momenten te ontmoeten, geeft die bijzondere touch aan deze reis!’. Lees hier over het coachingsprogramma van deze  reis met de onderwerpen waarop we ingaan. 

Voor wie? Deze coachingssreis is voor de avontuurlijk ingestelde ondernemer, leidinggevende of professional die alweer enige tijd aan het werk is. Je weet dat er meer mogelijk is. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen en je talent in te zetten. Je weet dat samen op reis inspiratie geeft en je blikveld verruimt.

Programma 2019

Kick-off op donderdag 19 september

Zuid-Afrika (donderdag 5 of 17 t/m zaterdag 12 of 26 oktober). Donderdagmiddag vertrek vanaf Schiphol.

Aankomst Tierpoort (Pretoria), te gast bij de familie van Rooy. Prachtige rooftopsessie met uitzicht over het land. Een braai als welkomsmaaltijd.

Marlothpark. Na het inrichten van onze 4×4 caps koersen we direct naar het Marloth waar we ons settelen in een privé wildpark om kennis te maken de eerste wilde dieren en zonsondergang.

Krugerpark, Skukuza/Tamboti, voor 3 dagen kamperen, o.a. aan de voet van de rivier Sabie, komen in het ritme van South Africa en staan vroeg op om het park te zien ontwaken.

Graskop*, via de panorama route rijden we door The Blyde River Canyon voor prachtige hikes en uitzichten. * kan nog wisselen.

Op vrijdag 11 of 25 oktober ontmoeting met ondernemers uit Johannesburg, daarna vliegen we in de avond vanuit Johannesburg. Zaterdag 12 of 26 oktober komen we op Schiphol aan.

Terugkomdag: na enkele weken op vrijdag 15 november met afsluitende braai .

Lees hier over het coachingsprogramma. 

Reisleiding

Coaches: Gunilla Blijsie (Powerful Teamwork) en Léon Kempees (Kempees Coaching). Gunilla en Léon zijn beiden gecertificeerd coach en werken al jaren met groepen. Reisgids: Gerben Schoon. Gerben komt al 20 jaar in Zuid Afrika, hij kent de weg en weet wat hostmanship betekent.

Wil je meedoen of informatie? Neem dan contact op met Gunilla Blijsie + 31(0)6 53370434 of Léon Kempees + 31(0)6 36432856 of vul het contactformulier in.

#persoonlijk leiderschap #afstand nemen #tijd voor jezelf #talent ontwikkeling #eigen bestemming #duurzame inzetbaarheid #investeren in lifetime experience