Gunilla Blijsie

 

Vanuit mijn bijdrage als (team)coach en consultant ken ik inmiddels de impact van de ingrediënten voor krachtige samenwerking en persoonlijke leiderschap.

Ik vind het interessant om te puzzelen en die ingrediënten af te stemmen op iedere unieke situatie. Ik neem anderen daar graag in mee. Dan zijn we samen op verkenning. Ik hou ervan dat mensen en teams zelf open staan om hun kracht te zien en te beleven. Omdat ik zie dat het voor managers en professionals prettig en zinvol is wanneer ik hun persoonlijke sparringpartner ben, zie ik mijn eigen talent ook benut.

Mijn achtergrond heeft zijn oorsprong in Groningen: Rijksuniversiteit Groningen: Arbeid en Organisatie Sociologie, Hanzehogeschool: Commerciële Economie & Communicatie. Vervolgens in Rotterdam de opleiding Gestalt&Psychosynthese waar ik nog steeds aan gelieerd ben via mijn certificering. Gertificeerd coach bij de NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestaltherapie). Prachtig opleidingstraject meegemaakt bij Pioniers in Authentiek Leiderschap te Vught. En onlangs Systemisch opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut ook weer in Groningen. Is de cirkel rond? Wat mij betreft nog niet. Ondanks de ruim 20 jaar ervaring als intern en extern HRD Officer & consultant, blijf ik mijzelf ontwikkelen.

Momenteel geef ik lezingen, workshops en trainingen:

Krachtig Samenwerken = teamontwikkeling (lees hier het interview hierover)
Samenwerken betekent investeren in heldere doelen, daar continue op afstemmen. En investeren in elkaar, weten hoe je met elkaar omgaat. Ik ervaar sessies met teams als waardevol en bijzonder om deze investering samen te doen. Steeds weer een avontuur.

Vibemanagement
Creëren van een prettig werkklimaat, hoe doe je dat? Daarover vertel ik graag!
De kern is hostmanship; zie je medewerker of collega als je gast en creëer samen die positieve vibe. Ingrediënten die vanzelfsprekend zijn maar vaak verwaarloosd worden. De Vibescan biedt handvatten voor verbinding en actie.

Laat talent stromen – individuele coaching
Er helemaal zijn. Luisteren en weten wat aan het licht mag komen voor mijn coachees. Zij hebben vragen als ‘Wat wil ik nu echt?’ ‘Wat is mijn potentieel? Wat is mijn plek in mijn organisatie?’ Als coach loop ik een deel mee op je (carrière)pad. Ik ben graag klankbord en sparringspartner.

Systeem in beeld
Als constellatie coach werk ik met managers, adviseurs en professionals willen uitzoomen naar de patronen in hun organisaties. Door letterlijk stil te staan bij professionele – en managementvraagstukken komt bewegingsruimte in het hele systeem aan de oppervlakte.

Train the Teamcoach
Omgaan met groepsdynamica wanneer je met groepen werkt. Graag deel ik mijn ervaringen en faciliteren we teamcoaches om met vakgenoten te blijven innoveren op teamontwikkeling.

Trots ben ik als auteur op de kaartensets die helpen bij eigen reflectie op samenwerken:
‘Speel open kaart … en versterk je samenwerking’ (managementeditie)
‘Open Cards … power up your teamwork’ (Engelstalige managementeditie)
‘Speel samen open kaart… en versterk je samenwerking’ (onderwijseditie)

Ik hou ervan om met vakgenoten samen te werken. Mijn netwerk biedt een diversiteit aan kwalitatief goede coaches, adviseurs voor het samen begeleiden van teams, train the trainer-sessies.

Kijk op mijn LinkedIn profiel voor meer info:

linkedin-icoon1-150x150

“Verras jezelf en versterk elkaar”